Er en liten familiebedrift som utvikler bruktboliger med fokus på arkitektur, design og kvalitet.

Vårt ønske med eiendomsutvikling av bruktboliger, er å skape moderne løsninger, som igjen skaper varige verdier og bruksglede for boligkjøpere. MATU er i et evig søk etter de rette boligene og går dypt i detaljer for å skape de beste boløsningene for deg.

Med vår mangeårige erfaring og kompetanse, utvikler vi i MATU bruktboliger med fokus på arkitektur, design og kvalitet. Sammen med stylister, interiørdesignere og eiendomsmeglere på laget, skaper vi stilfulle hjem som gir stor bruksglede for nye boligeiere.

Der boligen tillater det, kombinerer vi tradisjonelle og klassiske fasiliteter med moderne og tidsriktige effekter. Ofte ser vi behovet for å gjøre om planløsningene, for å få en maksimal og estetisk presentasjon av boligen. Utførelse er meget viktig for oss, og derfor er vi alltid selv på feltet for å påse arbeidet, helt ned til de minste detaljer.

Vårt mål er å kunne tilby hjem som er innenfor de nyeste trendene, samtidig som vi ivaretar gode og smarte løsninger for boligen.

Nytting eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling av bruktboliger, er å skape moderne løsninger, som skaper varige verdier og bruksglede for boligkjøpere. Vi søker hele tiden etter brukte boliger, bygårder eller andresamarbeidsformer.

Ta kontakt med Emil Månsson for informasjon eller spørsmål:

Emil Månsson
E-post: emil@matu.no
Mobil: 46 47 34 68

Kontakt oss